Konukoğlu'ndan Pazarcık'a destek ziyareti

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Pazarcık Genç İş Adamları Derneği (PAGİAD)'ni ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 16:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adil Konukoğlu, dernek binasında gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Kaymakam Mustafa Sarıkaya, PAGİAD Başkanı Mehmet Yılkıcı ve dernek üyeleri hazır bulundu. Pazarcık'a daha önce de birkaç defa geldiğini belirten Konukoğlu, ilçenin Gaziantep'e yakın olmasından dolayı yapılan ticari ilişkilere sevindiğini belirtti.

PAGİAD yönetimi ile yaklaşık 3 saat görüşen Konukoğlu, genç iş adamlarına iş tecrübelerini aktardı. PAGİAD Başkanı Yılkıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Konukoğlu'na Pazarcık ilçesinin tanıtımı ile ilgili bilgiler verdi.

Konukoğlu, Pazarcık'ta insanlar arasında birlik ve beraberliğe önem verilmesi gerektiğini belirterek herkesin taşın altına elini koymasını söyledi. Narlı bölgesine açılan çimento fabrikasının Pazarcık için faydalı olduğunu kaydeden Konukoğlu, "Siz Pazarcık'ta ne iş yaparsanız yapın bölge halkının desteğini almadan iş yapmanız mümkün değildir. Nereye ne zaman iş yapabilmeniz aranızdaki birlik ve beraberlik olduğunuzda yeşerecektir. Asıl mesleğinizi bırakmayın. Önce en iyi bildiğiniz işi yapın. Şirketler arasında birlik beraberliğe dikkat edin. Şirketinizde ne iş yaparsanız yapın sizden sonralarına da fırsat vermeyi unutmayın herkesin fikirlerine saygılı davranın." tavsiyelerinde bulundu.

'BİRİKİM HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR'

Kendi çalışma hayatından örnekler veren Adil Konukoğlu, PAGİAD üyelerine her zaman dürüst olunması tavsiyesinde bulundu. Derneklerde iş yaparken üyeler arasında güvensizlik oluşması ile kısa sürede işlerin bozulmasına yol açacağını belirten Konukoğlu, üyelerin birbirine güvenmesi gerektiğini vurguladı.

Kaymakam Mustafa Sarıkaya, Konukoğlu'na Sanko olarak Pazarcık'a yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür etti. Sarıkaya, PAGİAD yönetimi adına Konukoğlu'na seramik tabak hediye etti.

Program sonunda Konukoğlu, Sarıkaya ve Yılkıcı Konukoğlu'nun yaptırdığı Nurettin Aydın İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Konukoğlu, ilçede temeli atılan Bilali Habeşi Camii'nin bütün beton ihtiyacını da karşılayacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber