Rektörün istifası için Erzurum'lulardan 30 bin imza

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2005 00:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'da geçtiğimiz hafta mezuniyet töreninde yaşanan başörtü probleminin ardından Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Sütbeyaz'ın istifası için başlatılan imza kampanyasında, 30 bin imza toplandı.

Erzurum'da Atatürk Üniversitesi kampüsünün karşısındaki Aziziye Anıtı önünde kurulan istifa çadırında, 2 gün içerisinde 30 bin imza toplandı.

İmza kampanyasını sona erdirdiklerini açıklayan BBP MKYK üyesi Emrullah Önalan, kampanyaya halkın büyük ilgi gösterdiğini belirterek, hem Erzurum'un, hem üniversitenin, hem de ülkenin bu akıl dışı olaylarla yıpranmaması için kampanyayı sonuçlandırmayı uygun gördüklerini belirtti.

İmza kampanyasına katılan herkese teşekkür eden BBP MKYK Üyesi Önalan, "Hafızasını kaynağına bağlamayanlar, köksüz bir şekilde her rüzgarda savrulacağım korkusu yaşayanlar, kökleri şehit kanlarıyla beslenen Cumhuriyeti kendilerine benzer görmek gibi bir gafletten kendilerini kurtarmalıdırlar. İstifa çağrımızı yeniliyoruz. Ve katılan herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber