Halil Ünal: Fenerbahçe, Sezer Öztürk'ü istiyordu

'Şike' davasında tanık olarak dinlenen Eskişehir Başkanı Halil Ünal, Fenerbahçe'nin Sezer Öztürk için transfer girişiminde bulunduğunu söyledi. Sezer'i bir çok takımın istediğini belirten Ünal, ?Sonunda Fenerbahçe'ye gitti. Gizli saklı bir transfer değildi.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 11:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, davanın bugünkü duruşmasında tanık olarak dinlendi. Mahkeme Başkanı Ekinci, Ünal'a şike iddialarıyla ilgili bilgisi olup olmadığını sordu. Ünal, konuya ilişkin bilgisi olmadığını söyledi.

Avukatların 2011-2012 sezonunda Sezer Öztürk'ün 'ydı. Dostumuz, ağabeyimiz. Zaten Sezer'i herkes istiyordu. Sonunda Sezer'i Fenerbahçe aldı. Gizli saklı bir transfer değildi.? ifadesini kullandı.

?İlk ne zaman haberiniz oldu? Fenerbahçe'nin ciddi anlamda ilgilendiğini düşünüyor musunuz?? sorusuna Ünal, ?Evet. Ama herkes ilgileniyordu. Çok önceden ilgileniliyordu. Sadece Fenerbahçe değil. Beşiktaş da ilgileniyordu. Hatta bitme noktasına gelmişti. Ama oyuncu da Feneri istiyordu. Onu da gözönünde bulundurduk.? cevabını verdi.

Üye hakimin Fenerbahçe'nin bir başka oyuncuya talip olup olmadığını sordu. Ünal, talip olunmadığını belirtti.

Fenerbahçe Yöneticisi İlhan Ekşioğlu da, ?Sezer ile ilgili görüşmemizde bir oyuncu daha sorduk mu? Siz ne dediniz?? diye sordu. Başkan Ünal, ?Evet, Alper'i sordunuz. Ben de Alper'in daha küçük olduğunu, zamana ihtiyacı olduğunu, Sezer'in Fenerbahçe'ye daha uygun olduğunu söyledim.? dedi.

Aziz Yıldırım ise, ?Fenerbahçe - Eskişehirspor ve Eskişehirspor - Trabzon maçlarında sizin kulağınıza şike veya teşvik ile ilgili ödemeler yapıldığına dair bir şey geldi mi?? diye sordu. Ünal, "Hayır" cevabını verdi.

Aziz Yıldırım'ın, ?Trabzonspor'dan Zeki Mazlum size geldi mi?? sorusuna Ünal, ?Eskişehirspor - Trabzon maçı öncesi maç saatine yakın geldi. 10 tane misafiri olduğunu söyleyip şeref tribününden yer talep etti. Şeref tribünümüz küçük olduğunu söyledim.? diye konuştu. Yıldırım'ın, Mazlum'un Fenerbahçe - Eskişehirspor maçı öncesi görüşüp görüşmediği sorusuna Ünal, ?Haberim yok.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber