Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Karşıyakalı muhtarları dinledi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka'daki 11 muhtarla bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Orman köylerini ziyaret ederek tek teker ihtiyaçlarını belirleyen Kocaoğlu, bir yandan da metropol içinde dar gelirli vatandaşların yoğun olduğu mahallelerin muhtarlarıyla görüşmelere başladı. Toptan çözüm çalışmaları kapsamında muhtarların ihtiyaçları aciliyet sırasına göre çözülecek.

Kocaoğlu'nun düzenlediği toplantıya Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seyfi Sütçü, Dedebaşı Mahallesi Muhtarı Şuayip Kayataş, Demirköprü Mahallesi Muhtarı İbrahim Akçe, İmbatlı Mahallesi Muhtarı İsmail Taşkıran, Örnekköy Mahallesi Muhtarı Avni Yüksel, Sancaklı Köyü Muhtarı İsmail Akdoğan, Şemikler Mahallesi Muhtarı Bahar Zengin, İnönü (Yamaç) Mahallesi Muhtarı Hasan Söyüt, Yamanlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Yegün, Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarı Rami Nalbantoğlu ile Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Bahariye Mahallesi Muhtarı Fuat Pusat katıldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Başkan Kocaoğlu, muhtarlardan istek ve önerilerini içeren dosyalar aldı.

Kanalizasyon, ulaşım, park düzenlemesi, açıkhava kondisyon seti, otobüs, kapalı durak ve asfaltlama konusunda isteklerini dile getiren muhtarlar, mahallelerine daha önce yapılan hizmetler ile ilgili teşekkürü de ihmal etmedi. Başkan Aziz Kocaoğlu da hem isteklere cevap verdi hem de kentte yapılan ve yapılacak projeler, metro ve tramvay hatları ile Tam Adaptif Trafik Yönetim Sistemi konusunda bilgi verdi. Karşıyakalı muhtarlar, görüşme bitiminde Başkan Aziz Kocaoğlu'na çiçek verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber