'Yeşilay İndirim Kartı' uygulaması Edremit Körfez Anadolu Lisesi'nde

Türkiye Yeşilay Derneği'nin başlattığı 'Yeşilay İndirim Kartı' uygulaması, İstanbul ve Balıkesir'den sonra Edremit'te uygulanacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kulüp Rehber Öğretmeni Ramazan Yaşar, Yeşilay Derneği'nin başlattığı ve okul klübünde Türkiye'de 3. sırada uyguladığı bu indirim kartı hakkında bilgi verdi. Ramazan Yaşar; bu kartı, alkol ve sigara kullanmayan öğrenci ve personele verdiklerini, indirim kartı sayesinde Yeşilay Gençlik Kulübü üyelerinin Türkiye'deki bütün anlaşmalı iş yerlerinden yüzde 10 indirimli alışveriş yapmaya hak kazandığını ifade etti. Yaşar, Yeşilay Cemiyeti'nin bu uygulama ile bağımlılık yapan zararlı alışkanlıklara karşı koruyucu, bilgilendirici ve zararlı alışkanlıklardan kurtulmuş bilinçli bir gençlik yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu sayede sağlığı bozan maddelere karşı ilgi duyulmaması, zinde, sağlıklı beslenen, bedenen ve ruhen sağlıklı bir toplum amaçlanmaktadır. Sağlığı kaybetmenin karşılığı hiçbir şeyle ölçülemez. Bilindiği gibi bu tür zararlı maddeler uzun vadede insan sağlığını yok eden gizli birer düşmandır.? dedi.

Okul Müdürü Mustafa Çoban da Balıkesir Yeşilay Derneği Başkanı Abdülkadir Çelik'i, Edremit'e okula davet ettiklerini, körfezde de bazı kuruluşlarla indirim konusunda anlaşmalar sağlayacaklarını ifade etti. Çoban, halen Türkiye'de 26 şubesi olan Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nin indirim kartı uygulamasının, İstanbul ve Balıkesir'den sonra Edremit'te okullarında uygulanması konusunda memnuniyetlerini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber