Bursaspor kongresi 6 Haziran'a kaldı

Bursaspor'un 48. Olağan Genel Kurulu, çoğunluk sağlanamaması üzerine 6 Haziran Çarşamba gününe ertelendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeşil-beyazlı kulübün yeni yönetiminin belirleneceği kongre, Atatürk Spor Salonu'nda saat 19.00'da toplandı. Toplam üyenin yarısından bir fazlası olan bin 555 üyenin gelmemesi üzerine kongre yapılamadı.

Divan Kurulu Başkanı Kadri Şankaya, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle genel kurulu yapamadıklarını söyledi. 55 kişinin kongreye geldiğini belirten Şankaya, ?Saat 19.00'da genel kurulumuzu açmam gerekiyordu. Ama çoğunluk sağlanamayınca genel kurulumuzu açamadık. 6 Haziran'da tekrar burada genel kurulumuzu yapmak üzere toplanacağız.? dedi.

Başkan adaylarına da seslenen Şankaya, ?Pazartesi günü saat 13.00'de mesai bitimine kadar listelerini getirmelerini istiyorum. Lütfen üye olmayan kişileri listeye almasınlar. Bizi rahatsız etmesinler. Bu bakımdan genel kurula gelecek isimlerden oluştururlar ise biz mutlu oluruz. Aksi halde seçime katılamama ihtimali var.? diye konuştu.

Mevcut Başkan İbrahim Yazıcı ve Cevdet Yıldız'ın aday olduğu Bursaspor kongresi, 6 Haziran Çarşamba günü çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek. Saat 19.00'da yapılacak kongrede 3 bin 98 üyeden 2 bin 738'i oy kullanabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber