Nazilli'de erkek cesedi bulundu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Büyük Menderes Nehri kenarında 17 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş bir erkeğin cesedi bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 20:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, balık tutmaya giden emekli Necip Ergüngör isimli vatandaş, Menderes Nehri ile tarlalar arasında bulunan naylon çadırda ve önünde kan izleri görünce olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kan izlerinden yola çıkarak çevrede yapılan araştırmada, yaklaşık 100 metre uzakta sazlık içinde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin üzerinden kimlik çıkmadığı bildirildi. Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemede, kimliği belirsiz şahsın 45-50 yaşlarında olduğu ve 2 gün önce öldüğü tahmin edilirken, cesetin boğazından kulak arkasına kadar 2 adet derin ve büyük kesiklerin olduğu öğrenildi. İncelemelerin ardından Nazilli Belediyesi cenaze arabasına alınan cesetin taşıma işlemine ise Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Atıf Şahin'in de yardımcı oldu. Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesetin İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şahsın kimliğinin ve kesin ölüm sebebinin araştırılması için çalışma başlattığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber