Yozgat esnafı caddelerinin asfaltlanmasını istiyor

Yozgat'ta bir grup esnaf, bozulan yolların yapılmamasına tepki göstererek asfaltlanmasını istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat'ta bir grup esnaf, bozulan yolların yapılmamasına tepki göstererek asfaltlanmasını istedi. Adnan Menderes Bulvarı Ankara Caddesi esnafı, yıllar önce iş yerlerinin önündeki yolun kilit parke ile döşendiğini, fakat zamanla zeminde çökmelerle bozulan yolun yapılmadığını belirterek, belediyeye tepki gösterdi.

Esnaflardan Şükrü Murat, Durak Taşçıoğlu ve Hakan Efe, iş yerlerinin önündeki bozuk yolun yapılması için cadde üzerindeki bütün esnaflarla birlikte, imzalı dilekçelerle belediyeye müracaat ettiklerini söyledi. Esnaflar, şunları ifade ettiler:

"Belediyeye, yolumuzun yapılması için müracaatta bulunduk. Fakat belediye görevlileri bizlere yolun Karayolları'na ait olduğunu ve kendilerinin bir şey yapamayacağını belirtti. Bu yol ana yol değil ki Karayolları'na ait olsun, bu ara yol. Belediyemiz bu tür yolların yapılması için asfalt plentini kurdu. Ama buna rağmen yolumuzun asfaltı atılmadı. Bizler Yozgatımızın vitrini olan bu Ankara Caddemizin yolunun bir an önce atılmasını istiyoruz."

Belediye Başkanı Yusuf Başer ise bu yıl üst yapıya biraz daha ağırlık vereceklerini belirtti. Başkan Başer, "Asfalt için yaklaşık 3 milyon liralık bir malzeme alarak stok yaptık. Bu yıl asfalt hedefimiz 35 kilometredir, esnaflarımızın ifade ettikleri Ankara Caddesi'nin yanı sıra bizler diğer Sivas Caddesi'nin de yolunun asfaltlanmasını bu yılki programa aldık." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber