Devlet hastanesinden aradıklarını söyleyen hırsızlar dükkanı soydu

Afyonkarahisar'da bir iş yerinden bin 500 lira çalındı. Çalınma anı iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dumlupınar Mahallesi'nde kuruyemiş dükkanı olan Ercan Balkan'ın komşusuna telefon açan şahıslar (48), devlet hastanesinden aradıklarını söyleyerek Balkan'ın telefona gelmesini istedi. Bunun üzerine komşusu tarafından çağrılan Balkan, bir arkadaşına dükkanı emanet ederek dışarı çıktı. Ancak, emanet edilen kişinin dalgınlığından faydalanan kişi kasadan bin 500 lirayı alarak kayıplara karıştı.

Balkan, kendisine telefon geldiği için komşusu tarafından çağrıldığını, giderken dükkanını başka bir komşusuna emanet ettiğini söyledi. Balkan, "Yaklaşık bir dakika boyunca beni telefonda oyaladı. Arayan kişinin kim olduğunu bilmiyorum. Bana bir akrabamın kaza yaptığını ve hastaneye kaldırıldığını söyledi. Telefonda konuşan kişinin söylediği gibi bir akrabam olmadığı için dükkanıma yeniden döndüm. Toptancı malları getirip parasını isteyene kadar dükkanda herhangi bir eksiklik hissetmedim. Toptancı geldiğinde ödeme yapmak için kasayı açtığımda paranın olmadığını fark ettim. Hemen aklıma güvenlik kamerası geldi. Kamera kayıtlarına baktıktan sonra hırsızlık olayını anladım hemen polisi aradım." dedi.

29 yıllık esnaflı hayatına ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını belirten Balkan, bir dakika içinde bin 500 lirasının çalındığını ve şahısların profesyonel olduklarını anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber