Açık Üniversite'nin ilk mezunları

Haber Giriş : 22 Haziran 2005 12:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açık Üniversite? sistemiyle eğitim vermeyi planlayan BSF (Bilim Sanat Felsefe Akademisi), Grafik Tasarım alanında ilk mezunlarını verdi.

BSF'yi, ?Açık Üniversite? şeklinde tanımlayan Yönetim Kurulu Başkanı İsrafil Kuralay, Grafik Tasarım Atölyesi'nin ilk mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada ?BSF'de klasik sınıf eğitimi yerine, uygulamaya dayalı özel eğitimler veriliyor. Açık diye tanımlamamızın sebebi; BSF'de sabit ve standart bir müfredatın olmaması. BSF, değişen ihtiyaçlara göre her gün gelişebilen bir yapıda tasarlandı. Bu nedenle biz, ?Öğrenci' yerine, ?Katılımcı' tabirini kullanıyoruz.? dedi.

Hem Teori, Hem de Pratik BSF'de teorik eğitim yanında pratik yapmaya da imkân tanıdıklarını anlatan yönetim kurulu üyesi Kemal Çiftçi, sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, ?Teorik eğitimini tamamlayan katılımcılar, anlaşmalı olduğumuz kurumlarda staj yapmaya başladılar. Böylece mezunlarımız iş hayatı ile ilk teması kurmuş oldular. ? diye konuştu. Sertifikalarını alan öğrenciler ise aldıkları eğitimden memnun olduklarını ve çalışma hayatına adım atmış olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdiler.

www.bsfakademi.com

www.bsfakademi.net

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber