Yüreğir Belediyesi, daha iyi hizmet vermek için personelini eğitiyor

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, eğitimli, bilgili ve güler yüzlü personelle vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla hizmet içi eğitimlere önem verdiklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 17:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yüreğir Belediyesi, kaliteli hizmet verebilmek ve mevzuatlara uygun hareket etmek amacıyla hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor. Bu yıl çalışanlara yönelik; stratejik plan, standart dosya planı, arşiv, resmi yazışma kuralları seminerleri düzenlendi. Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülnur Kaplan Esen, belediye personeline, ?iletişim ve etkili ekip çalışması' konularında eğitim verdi.

Belediye Başkanı Çelikcan, bilgili ve güler yüzlü personelle daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 2010 yılından ?İSO 9001 Kalite Belgesi' aldıklarını kaydetti. Belediyelerin halka hizmet yerleri olduğunu aktaran Çelikcan, "Biz de vatandaşlarımıza güler yüzlü ve daha iyi hizmet etmek ve kanuni prosedürleri eksiksiz yapmak amacıyla çalışanlarımızın eğitilmesine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seminerler sayesinde çalışanlarımızın vatandaşlarımıza yaklaşımları olumlu yönde gelişiyor. Ayrıca belediye kanunundaki değişiklikleri ve yeni çıkan mevzuatları yakından takip etme fırsatı da buldular. Böylece çalışmalarımız daha verimli hale geldi." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber