Bayanlara ait kompleksin inşaatı hızla sürüyor

Gaziantep'te yaklaşık iki ay önce temeli atılan ve sadece hanımların faydalanabileceği, Türkiye'de de bir ilk olan 'hanımlar yüzme havuzu ve kültür spor merkezi'nin yapımı devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kültür ve spor merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tesisin inşaat çalışmasının hızla ilerlediğini belirterek, 2012 yılı sonunda hizmete sunulmasını hedeflediklerini söyledi.

'Hanımlar Yüzme Havuzu, Kültür ve Spor Merkezi'nin sadece hanımlara özel bir tesis olacağını kaydeden Başkan Tahmazoğlu, ?5 katlı olarak inşaatına başladığımız tesisimiz 7 bin 900 metrekare inşaat alanına sahiptir. Tesisimiz tamamen kadınlara özel olacak. İki ay önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin ve Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayan'ın katılımı ile temelini attık. İnşaatın başlanmasına iki ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen üçüncü katı çıkıyoruz. Şimdi bölmeler yapılmaktadır. Tesisimizi aralık ayı gibi tamamlayarak hizmete sunmayı hedefliyoruz." dedi.

Tahmazoğlu, tesis tamamlandığında içerisinde yüzme havuzu, spor salonları, Türk tamamı, kafeterya, sauna, çok amaçlı salon, güzellik merkezi, kreş, hobi kursları, sanat galerisi, meslek edindirme kursları, restoran ve kabul günü salonları olacağını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber