Sakarya'da yeni stat için yer tahsisi yapıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi'ne ait 64 dönüm arazi, yeni stat yapımı için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne devredildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 17:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni stadyum Tepekum Mahallesi Çevreyolu kenarında tahsisi yapılan arazide inşa edilecek. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne ait 60,5 dönüm ve Adapazarı Belediyesi'ne ait 3,5 dönüm olmak üzere toplam 64 dönüm arazinin tapusu imzalanan protokolle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu'ya teslim edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin çok kıymetli bir yerinde kendilerine ait olan araziyi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne devrettiklerini söyledi.

Toçoğlu, "Sakarya'mız hak ettiği çok güzel bir stadyuma inşallah çok kısa sürede kavuşmuş olacak. Beraberce hep birlikte projemizi gözden geçirdik. Çok güzel örnek bir proje olacak. Başbakanımız 15 Haziran'da da Sakarya'ya gelecek. O gelmeden bu projeyi böylece başlatmış olmanın da ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Sakarya'mıza hayırlı olsun temennilerimi iletiyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber