Polis abileri ellerinden tuttu, Kars'ta yıldızlar kaybolmayacak

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, SODES destekli 'Yıldızlar Kaybolmasın Projesi' kapsamında, 2012 yılı Şubat ayından itibaren birçok spor branşında yetenekli çocuklara sahip çıkıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, voleybol, basketbol, futbol, karate, güreş, boks, bağlama, gitar, halk oyunları, masa tenisi, tenis kortu, satranç olmak üzere toplam 13 branşta kurs gören yaklaşık 500 öğrenci içerisinden yıldızların keşfedilmeye başlandığı bildirildi. İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa gerçekleştirdiği projeyi, İl Emniyet Müdürlüğü organize ediyor.

Bu kapsamda, mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda, çeşitli dallarda dereceye giren 8 öğrenciye madalyaları ve ödülleri, İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle Emniyet Müdürü Ercan Çakmak tarafından verildi. Ödül töreninde konuşan Emniyet Müdürü Çakmak, gençlerin bedensel, sosyal ve duygusal alanlarını geliştiren spor etkinliklerinin önemine vurgu yaptı. Çakmak, ?Spor faaliyetleri sadece bedensel sağlığımızı değil, aynı zamanda ruh sağlığımızı da garanti altına alan bir süreçtir. Hayatın her anında ve her işimizde başarılı olmak için devamlılık ve istikrar şarttır. Sizlerden, derslerinizi de aksatmadan sportif ve sosyal faaliyetlerinizi hiç bırakmadan devam ettirmenizi istiyorum. İl Emniyet Müdürlüğü olarak sayın valimizin önderliğinde uygulanan bu projede, üzerimize düşen bütün görevleri yerine getireceğimizden şüpheniz olmasın. Tek gayemiz, geleceğimizin teminatı olan siz değerli gençlerimizin sağlıklı, kararlı ve hayatının her aşamasında başarıyı sağlayan birer birey olarak yetişmesine katkı sağlamaktır.? dedi.

İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'a çiçek takdim eden öğrenciler, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve samimi destekten dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber