Mosturoğlu: 'Eskişehir'e tevşik gittiğini duydum' şeklinde bir ifadem yok

'Şike' davasında tutuksuz sanık Şekip Mosturoğlu, Eskişehirspor-Trabzonspor maçı için savcılıkta ?Fenerbahçe'nin teşvik gönderdiğini duydum' yönünde ifade verdiği bilgisinin doğru olmadığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 12:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Duruşmada Şekip Mosturoğlu'nun çapraz sorgusu yapıldı. Trabzonspor avukatlarının konuyu hatırlatması üzerine Mosturoğlu, iddiaların yanlış olduğunu savundu. Mosturoğlu, Savcı Mehmet Berk'in kendisine iddia edilen teşvik ile ilgili bilgisi olup olmadığını sorduğunu kendisinin de ?Hayır' karşılığını verdiğini belirtti. Mosturoğlu, ?Aziz Yıldırım ile aramdaki konuşmayı dinletti. Başkan Ali Kıratlı'nın Eskişehir'e gitmesinden rahatsızlığını söylüyor. Daha sonra Ali Kıratlı da rahatsızlığını iletti bana. Bazı basın organlarında bu durum haber yapılmış.? dedi.

Eskişehir-Trabzonspor maçı için teşvik konusunda bilgisi olmadığını ifade eden Mosturoğlu, ?Aziz Başkan da bundan rahatsız, yöneticilerle görüşüyor. Benim savcılıktaki ifadem ?götürülüp götürülmediğini, götürülmüşse kim götürmüş bilmem' şeklinde bitiyor. Götürüldüğünü duydum diye bir ifadem yok.? diye konuştu.

Avukatların, ?Eskişehirspor-Trabzonspor maçı için teşvik ile ilgili sizin herhangi bir somut bilginiz, görgünüz var mı?? sorusu üzerine Mosturoğlu, tekrar ?hayır' karşılığını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber