Genç girişimciler kendi işini kuruyor

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD), tarafından açılan uygulamalı genç girişimcilik kursuna katılarak Ankara'da 1 aylık cilt bakım uzmanlığı kursu alan Fatma Güney, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)'ndan aldığı destek ile kendi işini kurdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 12:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genç girişimcilere desteğini her geçen gün artıran KOSGEB'in 30 bin TL hibe ile desteklediği Salon Heaven Güzellik ve Cilt Bakım Merkezi, törenle açıldı. Güzellik merkezinin açılışını TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kayra, KOSGEB yetkilisi Evren Arıkan ve KOSGEB Eğitim Danışmanı Mehmet İnat yaptı.

Genç Girişimci Fatma Güney, TÜMSİAD ve KOSGEB'in destekleri ile kendi iş yerini açabildiğini, tüm genç girişimcilerin de kendi iş yerlerini açabileceğini vurguladı. Fatma Güney, "TÜMSİAD tarafından açılan kurslara katılarak, yaklaşık 1 ay uygulamalı cilt bakımı eğitimi aldım. Eğitimimi tamamladıktan sonra kendi iş yerimi kurmak için kolları sıvadım. KOSGEB tarafından genç girişimcilere sağlanan hibelerden yararlanmak için başvuruda bulunduktan sonra kendi işimin sahibi oldum. Merkezimizde Songül Kaban, kuaförlük alanında, ben ise cilt bakımı alanında bayanlarımızı güzelleştireceğiz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber