Ertuğrul Sağlam Tesisleri'nde inşaat başlıyor

Bursaspor'un başında kentin en sevilen ismi haline gelen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın adı, Osmangazi Belediyesi'nin yaptıracağı spor konpleksine verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ihale süreci tamamlanan Ertuğrul Sağlam Spor Kompleksi'nin bir yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

Adalet Mahallesi'nde inşa edilecek Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. İhalenin kesinleşmesinin ardından tesisin kurulacağı Adalet Mahallesi'nde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda Teknolojileri Araştırma Enstitüsü'nün yanındaki araziyi gezen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, önümüzdeki günlerde temeli atılacak tesisin, Türk sporuna hizmet edeceğini ve şampiyon sporcular yetiştireceğini dile getirdi.

Toplam 7 bin 716 metrekare alana inşa edilecek spor kompleksinin Bursa'nın prestij yatırımlarından biri olacağını aktaran Dündar şöyle konuştu: "Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri 2 kapalı akrilik tenis kortu, 2 tenis eğitim kortu, soyunma odası, duş birimleri ve kafeteryadan oluşacak. Fitness salonu, jimnastik ve step salonu, 3 adet saunanın da yer alacağı tesisin 5 bin 400 metrekarelik açık alanında 2 açık toprak tenis kortu, bir çocuk yüzme havuzu ve iki açık kafeterya yapıyoruz. Açık alanın bir bölümü de otopark olarak düzenlenecek."

Ertuğrul Sağlam Spor Kompleksi'ni bir yıl gibi bir zamanda Bursa'nın ve Türk sporunun hizmetine sunacaklarını anlatan Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya büyük destek sağlıyoruz. Kentin dört yanına yaydığımız spor tesislerimizde bugünün ve yarının sporcularını yetiştiriyoruz. Bu tesisimizden de dünya şampiyonu tenisçiler yetiştireceğimize inancımız sonsuz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber