Dicle Üniversitesi'nde Hukuk Fakültesi'nde mezuniyet coşkusu

Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde 2008'den bu yana eğitimlerini devam ettiren öğrenciler mezuniyet töreninde kep fırlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 14:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi'nde kep atan öğrencilerin Mezuniyet Töreni'ne Hukuk Fakültesi dekan yardımcıları öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Slayt ve video görüntüleriyle başlayan törenin açılış konuşmasını Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Nihat Daşdelen yaptı. Şu ana kadar fakülte olarak 2 bin 951 öğrenciyi mezun ettiklerini belirten Daşdelen, ?Öğrencilerin fakülteyi bitirmeleriyle, iş hayatının kapıları aralanacak. Mesleğe başladıktan sonra iyi bir hukukçudan ziyade iyi bir insan olmak gerekiyor.? dedi.

Mezun öğrencilerden Eren Sarak ise başlangıçların güzel ama bitişlerin zor olduğunu söyledi. İzmirli bir öğrenci olarak Diyarbakır'a gelmekte ilk başta tereddüt ettiğini kaydeden Sarak, 4 yıl boyunca yaşadığı bu şehrin bir sevgi şehri olduğunu gördüğünü kaydetti.

Konuşmaların ardından Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Nihat Daşdelen, bölüm birincisi Didem Yardımcıoğlu'na diplomasını takdim etti.

Tören, öğrencilerin geleneksel olarak kep atmalarının ardından sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber