BASİAD üyelerine pazarlama hataları anlatıldı

İzmir'in Bergama ilçesinde, Bakırçay Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) tarafından düzenlenen programda üyelere pazarlama hataları anlatıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 14:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gediz Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yalçın Kırdar tarafından verilen 'En Çok Yapılan Pazarlama Hataları' konulu konferans, Berksoy Otel'de gerçekleştirildi. BASİAD üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği konferansa, bazı oda başkanları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de katıldı. Yaklaşık iki sat süren konferansta Kırdar, pazarlama alanında yapılan hataları anlattı.

Ürün, satış ve tüketici odaklı pazarlama evrelerinden söz eden Kırdar, girişimci ve yönetici farklılıkları üzerinde durdu. Ürünü pazarlarken yapılması gereken püf noktalarını anlatan Kırdar, katılımcılara testler yaptı. Davetlilerin ilgi ile dinlediği konferans, soru ve cevaplarla devam etti. Konferans boyunca üyelerin anlatılanları not aldığı gözlendi.

Konuşmanın sonunda, BASİAD Başkanı Halil Gider, Kırdar'a çiçek takdim ederken, konferansın çok faydalı geçtiğini söyledi. Dernek faaliyetlerinden kısaca söz eden Gider, bu tür programlarla üyelere faydalı olmaya çalıştıklarını kaydederken, programa yoğun ilgi gösteren Bergamalılara teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber