E-ticarette 360 derece

İnternet üzerinden yapılan alışverişlere yeni bir boyut kazandıran 360° Ürün fotoğrafları, tüketicinin interaktif katılımı ile tüketiciye güven ve ürün hakkında doğru izlenim verirken, markalar için de gerçek bir vitrin etkisi oluşturuyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 22:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Son yıllarda iyiden iyiye hayatımıza giren internet üzerinden alışveriş kolaylığı, gerek tüketici alışkanlıkları gerekse firmaların ciro kaynakları üzerinde çok büyük farklar yarattı. Sanal mağazalardan gerçekleştirilen alışverişler ucuzluk, tüketici haklarının korunması ve özellikle zamandan yapılan tasarrufla her geçen gün daha da rağbet görmeye başladı.

Sanal alışverişe artan talepler, sektöre yönelik yaratıcı çözümleri de beraberinde getirdi.

İnternet sitesinde ürün görseli kullanan firmalar ve özel alışveriş sitelerinde ürünlerini sergileyen markalar için yepyeni bir teknik olarak dikkat çeken 360° ürün fotoğrafçılığı, ülke-mizde de adını yeni duyurmaya başladı.

Türkiye'de çok yönlü ürün fotoğrafçılığının en önemli isimlerinden biri olan ve dünyada bu alanda ilk on marka arasına giren Fotometrik360, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, ürünü hem ön, yan, arka açılardan görüntülerken hem de üst ve alt açıdan da görüntüleme olanağı sunuyor. Görseli Mouse yardımıyla döndürebilen tüketici, satın almak istediği ürünü her yönden inceleyebiliyor.

Her bir ürünün tam küresel görüntüsü için 180 kare fotoğraf çekimi yapılarak gerçekleştirilen 360° görsel çalışmalarında fotoğraflar, 5 noktadan lazer kontrollü bilgisayar aracılığı ile merkezleniyor. Daha önce silindirik (ön, yan, arka) olarak görüntülenebilen ürünler, bu interaktif çalışma ile yarım küresel (üst, ön, yan, arka) ve tam küresel (alt ve üst, ön, yan, arka) olarak artık her yönüyle görüntülenebiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber