Hatuniye Derneği üyelerinin el emekleri görücüye çıktı

Kültür ve Eğitim Vakfı (EKEV) bünyesinde faaliyet gösteren Hatuniye Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sergi açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi salonunda açılan sergide dernek gönüllüsü kadınların el emeği ürünleri, Özel Narin ve Nazik Kreşler, Hatuniye ortaöğretim, lise ve üniversite, açıköğretim dershanesi, yatılı ve gündüzlü eğitim öğrencilerinin yaptıkları resim, ebru, el işi ürünleri ve daha birçok farklı ürün beğeniye sunuldu. Açılışını AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç'ın yaptığı sergide konuşan Vakıf Genel Sekreteri Arif Karataş, ?Gayemiz, hak ve hakikat yönünde istikbalimizin ümitleri olan çocuklarımızı ve gençlerimizi ahlak, edep, örf ve ananeleri ile techiz edip şuurlu bir nesil olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktır.? dedi.

Öğrenciler yaptıkları resimlerden birisini AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç'a hediye etti. Çalışmaları beğeniyle izleyen Kılıç, emeği geçen herkese teşekkür etti. Dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açılan sergi 4 gün boyunca açık kalacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber