Nazo'nun patronu tecrübelerini Edremitli işadamlarıyla paylaştı

Nazo markasıyla tanınan Nazlı Gıda'nın yönetim kurulu başkanı Nihat Kurt, başarılı marka olmak için reklam kadar ürün kalitesine de önem vermek gerektiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 19:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edremit Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD)'nin düzenlediği 'Markalaşma ve Kurumsallaşma' isimli paylaşım toplantısı Adramis Termal Otel'de yapıldı. Hoşgeldiniz konuşmasını yapan dernek başkanı Osman Demir, katılımcılara teşükkür etti. Derneğin genel sekreteri İsmail Çetin kısaca Nazlı Gıda'yı tanıttıktan sonra sözü Nihat Kurt'a bıraktı. Katılımcılarla tecrübelerini paylaşan Kurt, 3 saniyelik bir reklamla markalaştıklarını vurguladı. Ancak sadece reklam vermekle marka olunmayacağının altını çizen Kurt, "Sadece reklam vermekle marka olunmaz, ürettiğiniz malında kaliteli olması gerekir.? dedi.

30'un üzerinde ülkeye ihracat yaptıklarını, Afrika ve Orta Doğu'da bilinen ticari bir marka haline gediklerini ifade eden Nihat Kurt, Mozambik'te bilinen ve sevilen bir marka olduklarını aktardı. Kurt, bu başarılarında ESİAD'ın da bağlı olduğu TUSKON'un büyük katkısı olduğunu vurguladı. Derneklere üye olmanın avantajlarından da bahseden Nihat Kurt, "Çocuklarınıza güvenin. Onları destekleyin. Yurt dışı gezilerine, TUSKON'un organizasyonlarına katılın." tavsiyesinde bulundu.

Yurtdışındaki Türk okullarına da değinen Kurt, "Bu okullardan mezun olmuş öğrenciler bugün dünyanın her havaalanında 'Hoşgeldiniz' diyerek sizi karşılıyor. Bundan daha güzel bir duygu bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Programın sonunda ESİAD Başkanı Osman Demir, Nihat Kurt'a plaket verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber