Dil öğretimindeki problemler tartışıldı

ÇOMÜ Eğitim Fakültesi ve Türkçe Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) tarafından 'Dil Öğretiminde Derin Yaklaşım Çalıştayı' düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2012 10:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalıştaya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Gülendam, TÖMER Müdürü Doç. Dr. Aziz Kılınç, Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Türkçe Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal Yüce ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Gülendam düzenlenen çalıştayın dil öğretimindeki problemleri aşmada katkı sağlayacağını umduğunu belirterek, çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Doç. Dr. Aziz Kılınç ise Türkçenin geleceğinin bu tür çalışmalara bağlı olduğunu kaydetti. Prof. Dr. Dinçay Köksal da çalıştayın Türkçe eğitimine gönül veren herkes için yararlı olacağını umduğunu ifade etti. Prof. Dr. Kemal Yüce ise konuşmasında Türkçe Eğitimi Bölümü olarak Türkçeyi daha iyi öğretebilmek adına birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini belirtti. Çalıştayın açılış konuşmalarının ardından Columbia Üniversitesi öğretim elemanları İhsan ve Züleyha Çolak, ?Dil Öğretiminde Derin Yaklaşım? temalı sunumlarını gerçekleştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber