Sodes kursiyerlerine moral pikniği

Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü'nce SODES programı kapsamında uygulanan "Ücretsiz SBS Kursu Projesi" öğrencilerine moral için piknik düzenlendi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2012 18:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Demirözü Kaymakam İlhami Aktaş Karaçayır piknik alanında düzenlenen etkinliğe, SBS kursuna katılan 600 öğrenci ile 45 yönetici ve öğretmen katıldı.

Proje Koordinatörü Abdulcelil Kahveci, 9 Haziran 2012 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı'nca uygulanacak olan Seviye Belirleme Sınavı'na katılacak 8. sınıf öğrencilerinin moral ve motivasyonunu sağlamak amacıyla piknik düzenlediklerini belirtti.

Öğrencilerin 7 ay süresince hafta sonları kurslara katıldığını ifade eden Kahveci, "Kurslara devam eden 600 öğrencimize 10 deneme sınavı uygulanmış olup bu denemelerde dereceye giren öğrencilerimiz de ödüllendirilmiştir. Kurslarımız bugün sona ermiş olup, sınava katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz" dedi.

Piknikte, döner, pilav ve dondurma dağıtılırken, yerel sanatçı Şahin Demir türküler söyledi. Öğrenciler, yoğurt yeme yarışması, halat çekme, kaşıkta yumurta taşıma yarışmaları yaparak, bar ve horon oynayıp stres attılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber