Genç girişimciden mobil sistem ile yerinde susuz oto yıkama hizmeti

Büyük şehirler başta olmak üzere Türkiye`nin pek çok şehrinde uzun yıllardan beri kullanılan buharlı oto yıkama artık Çorlu`ya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2012 19:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyük şehirler başta olmak üzere Türkiye'nin pek çok şehrinde uzun yıllardan beri kullanılan buharlı oto yıkama artık Çorlu'ya geldi. Çorlu'da sistemi bir adım daha ileriye götüren genç müteşebbis oluşturduğu mobil sistem ile araçları bulunduğu yerde buharla yıkayıp temizliyor.

Steamstorm (buhar fırtınası) adıyla Çorlu halkına hizmet vermeye başlayan Sezen Özçelik, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere pek çok büyük şehirde kullanılan buharlı oto yıkamayı Çorlu halkının hizmetine sunduklarını belirterek: "Oluşturduğumuz mobil ekip ile araçlarınızı dilediğiniz yerde yıkıyoruz. Mobil sistem ile çalışma yaptığımız için müşterilerimizin randevu almaları gerekiyor gün boyu randevulara göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Akşam saat 20: 00'ye kadar çalışıyoruz" dedi.

3 kişilik ekiple çalışıyoruz diyen Özçelik: "Yarım saat içerisinde arabayı tertemiz bir şekilde teslim ediyoruz. İsterseniz spor salonunda sporunuzu yaparken, isterseniz ofisinizde çalışırken isterseniz bir kafede kahvenizi yudumlarken aracınızın temizliğini aracınızın bulunduğu yerde yapıyoruz. Far temizleme, pasta cila hizmeti de veriyoruz" diye konuştu.

Özçelik, buharlı oto yıkama hizmetinden yararlanmak isteyenler 0 539 209 59 59 numaralı telefondan randevu alarak adreslerini yazdırabilirler şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber