İzmir'in Sütüne isim aranıyor

Okul Sütü projesinin ardından 0-5 yaş grubundaki 125 bin çocuğa süt dağıtmaya hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu proje için açtığı yarışmaya 985 isim önerisi geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2012 11:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul Sütü projesinin ardından 0-5 yaş grubundaki 125 bin çocuğa süt dağıtmaya hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu proje için açtığı yarışmaya 985 isim önerisi geldi. Yarışmaya katılanların oylaması pazartesi günü başlıyor.

2005 yılında başlattığı Okul Sütü projesi ile 246 okuldaki 208 bin öğrenciye haftada 1,2 litre süt dağıtan İzmir Büyükşehir Belediyesi, başlatacağı yeni projeye verilecek ismi İzmirlilerin oylarıyla belirleyecek. Kent merkezinde dar gelirli ailelerin yoğun yaşadığı bölgelerdeki 0-5 yaş grubunda yaklaşık 125 bin çocuğa süt dağıtacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, resmi web sitesi üzerinde www.izmir.bel.tr başlattığı isim kampanyasında ilk adımı tamamladı. Ankette oylamaya sunulacak isim önerilerinin alınması için verilen süre 1 Haziran cuma akşamından itibaren doldu. İzmir'in yeni süt projesi için 4 günde 985 isim önerisi geldi. Bu isimlerden hangilerinin ankete dahil edileceği konusunda seçici kurul tarafından bir çalışma yapıldıktan sonra, bu ön elemeyi geçenler arasından seçilecek isim yine İzmirlilerin internetteki oylarıyla belirlenecek. Oylama 4 Haziran Pazartesi günü başlayacak ve 8 Haziran Cuma akşamı saat 21.00'e kadar devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, önerisi en çok tıklanan ismin sahibine ödül olarak bir adet İpad hediye edeceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber