Kars'ta, Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası heyecanı yaşanıyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün, 4. Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası Kars'ta başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Finale kalan 16 takım ve 64 öğrenci Kars'a geldi.

Kars Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Akın Oktay, 12 Mayıs'ta gerçekleşen grup elemelerinin ardından erkeklerde, Kars Halime Arslan Yıldız, İstanbul Halkalı, Kütahya, Afyonkarahisar, Ordu, Adıyaman, Amasya ve Bingöl Yetiştirme Yurdu öğrencilerinden oluşan 8 takım yarışacak.

Kızlardan ise, Balıkesir, Afyonkarahisar, İstanbul Bahçelievler Atatürk, Kocaeli, Hatay, Malatya, Tokat Turhal ve Yozgat Kız Yetiştirme Yurdu öğrencilerinin oluşturduğu 9 takım Türkiye şampiyonasına katılacaklarını belirtti.

Şampiyonanın bugün itibariyle kafilelerin Kars'a gelmesi ve kura çekiminin ardından başlayacağını belirten Oktay, "5 Haziran'da sabah kortej yürüyüşümüz ve Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek tören programı ile birlikte Kars valimizi, belediye başkanlığını ve şehrin tarihi mekanlarının ziyaret edip şampiyonanın grup müsabakaları için Kafkas Üniversitesi Spor Salonu'na geçip karşılaşmaları başlatacağız.? dedi.

Şampiyonanın son günü 6 Haziran'da ise KAÜ Spor Salonu'nda, yarı final ve final mücadelelerinin yapılması ile birlikte düzenlenecek ödül töreniyle şampiyona sonlandırılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber