Öğrenciler yararına kermes düzenlendi

Bayburt Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği, Muradiye Erkek Öğrenci Yurdu ve Müşerref Okulu Kız Öğrenci Yurdu'nda barınan öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Özel İdaresi İşhanı'nda gerçekleştirilen kermesin açılışına Vali Hasan İpek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyettin Babacan, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Çiçek, Bayburt Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yazıcıoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Muradiye Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Servet Can, Bayburt Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği bünyesinde barındırdıkları talebeler yararına bu kermesi düzenlediklerini söyledi.

Vali Hasan İpek ise şunları söyledi: "Geçen hafta Bayburtlu hanımefendilerin Halk Eğitim Merkezi'ne bağlı bütün kurslarımızda, yoğun emek sarf ederek hazırladıkları el emeği göz nuru ürünlerinin sergilerini açtık. Şimdi de yine Bayburtlu hanımların öğrencilerin daha rahat okumasını ve daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak amacıyla hazırladıkları kermesimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Bu kermesin öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu tip faaliyetlerin Bayburt'ta daha da artarak devam etmesini temenni ediyorum.?

Kermesin açılış kurdelesini kesen Vali İpek, Belediye Başkanı Polat ve beraberindekiler, kadınlar tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği standı gezerek, ürünlerden satın aldı. 4?13 Haziran tarihleri arasında açık olacak kermeste çeyiz, zücaciye, hediyelik eşya, oyuncak, gıda ürünleri ve usta aşçıların yaptığı yemek çeşitleri sergileniyor. Kermeste Fazilet Neşriyat tarafından aylık olarak çıkarılan ?Yedi Kıta' ile ?İnsan ve Hayat' dergilerinin sergilendiği stant katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber