145 vergi dairesi daha VEDOP'a katıldı

Haber Giriş : 26 Haziran 2005 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

artı bilgilenme

* Adalet Bakanlığı, 75 icra müdür ve icra müdür yardımcısı alacak. Yapılan açıklamaya göre; başvurular 1 - 19 Ağustos tarihleri arasında. Yazılı sınav, ÖSYM tarafından 2 Ekim'de Ankara'da yapılacak. Sınavda, 70 ve daha yüksek alanlar mülakata çağrılacak. Bilgi için; www.adalet.gov.tr

* Edirne Belediyesi'nce 644.'sü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri'nde final günü. Kırkpınar Yağlı Güreş müsabakalarına devam edilirken, 2006 yılı Kırkpınar Ağalığı Koç Satış ihalesi yapılacak.

* KKTC'de her yıl geleneksel olarak düzenlenen 28. Güzelyurt Portakal Festivali başladı. Güzelyurt Belediyesi'nin düzenlediği ve 10 Temmuz'a kadar sürecek festivalde Firdevs, Abidin, Barış ve Fedon konserler verecek.

* Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nca oluşturulan ve vergi dairelerinde mükelleflere kolaylıklar sağlayan Vergi Dairesi Tam Otomasyon Projesi (VEDOP) kapsamına 59 ilin 145 vergi dairesi daha girdi.

* Yozgat'ın Aydıncık İlçesi'ne bağlı Kazankaya Beldesi'nde 'Kazankaya Kanyon Kültür ve Turizm Festivali'nin 6.'sı devam ediyor. Festival etkinlikleri çerçevesinde bugün kanyon gezisi ve çeşitli gösteriler vatandaşları bekliyor.

Mahmut Övür/ Sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber