?Aile Eğitimi Projesi'ne katılanlara sertifikaları verildi

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, kaymakamlık tarafından yürütülen proje kapsamında eğitim alan ailelere sertifikaları verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlenen ?Aile Eğitimi Projesi'' tanıtım ve sertifika programına Vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli de katıldı.

Milletvekili Gönül, Kartepe Kaymakamlığı'nca başlatılan projenin olumlu yansımalarını gördüğü söyledi. Gönül, eğitimin kalitesinin yükselmesini herkesin arzu ettiğini belirterek, eğitim kalitesinin artırılmasının öncelikle fiziki çevreyle ilgili olduğunu ifade etti.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ise okul yatırımlarının artırılması gerektiğini vurguladı. Topaca, bu konuda gelinen durumun çok iyi seviyede olduğunu ve okullardaki fiziki şartların yanı sıra ikili eğitimden tekli eğitime geçilmesi gibi çeşitli iyileştirmelerin yapılması gerektiğini dile getirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da eğitimin beşikten mezara kadar devam eden bir süreç olduğuna dikkat çekti. Karaosmanoğlu, eşlerin uyumu, evlenenlerin mutlu bir aile olması ve sağlıklı bir çocuğun dünyaya gelmesinin annelere bağlı olduğunu kaydetti. Etkinlikte daha sonra, 14 hafta boyunca 0-18 yaş arası çocuklarla iletişime yönelik düzenlenen 'Aile Eğitimi' programına katılan annelere sertifikaları verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber