Özel Samanyolu Cemal Şaşmaz Liseleri'nden Şanlıurfa'daki kardeşlerine ziyaret

Samanyolu Cemal Şaşmaz Liseleri kardeş okul projesi kapsamında Şanlıurfa Merkez Köse Köyü Emine Belkıs Akyüz İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarette kardeş okula teknolojik yardım, öğrencilere harçlık, kitap, kırtasiye, giysi gibi hediyeler takdim edildi.

Samanyolu Cemal Şaşmaz Liseleri idareci, öğretmen ve öğrencileri Şanlıurfa Merkez Emine Belkıs Akyüz ilköğretim Okulunda sıcak bir şekilde karşılandı. Şanlıurfa Merkez Emine Belkıs Akyüz ilköğretim Okulu Okul Müdürü Alparslan Aydoğan, Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Karakuş, öğretmen ve öğrenciler, ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Okul Müdürü Aydoğan, proje kapsamında kardeşlik köprüsünün kurulmasında bu tür çalışmaların çok önemli olduğunu belirterek, öğrencileri psikolojik yönden güdülediğini, öğretmenlere de şevk verdiğini bildirdi. Aydoğan, ziyaretin anısına bakır işlemeli duvar saatini Samanyolu Cemal Şaşmaz Liselerinden gelen misafirlerine hediye etti.

Özel Samanyolu Cemal Şaşmaz Liseleri Müdür Yardımcısı İsmail Arduç ise "Bu ziyaret şahsım ve öğretmen arkadaşlarımla öğrencilerimizi çok mutlu etti. Bu tür faaliyetlerin öğrencilerimiz üzerinde olumlu etkilerinin olduğunu gözlemliyoruz. Öğrencilerimizin harçlıkları, çalışmaları ve velilerimizin gayretleri kardeş okula teknoloji yardımı, öğrencilere harçlık, kitap, kırtasiye, giysi gibi hediyeler takdim edildi. Kaybedeni olmayan bu kardeşlik projesiyle öğrencilerimizi ve kardeş okulun öğrencilerini kaynaşmış görmek, neticeninhasıl olduğunu gösteriyor." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber