Bozok Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu

Bozok Üniversitesi'nden 2011- 2012 akademik yılında mezun olan 750 öğrenci için coşkulu bir tören yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 18:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdoğan Akdağ Spor Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, törende, eğitimin önemine değindi. Bozok Üniversitesi'nin kurulduğu günden bugüne kadar birçok alanda gelişme gösterdiğini ifade eden Rektör Uçar, yeni projelerin hazırlanıp, var olan projelerin de tamamlanmasıyla öğrencilere ve çalışanlara çağdaş, ergonomik çalışma ve yaşam alanları sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Rektör Uçar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü ve Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu'nun bu yıl ilk mezunlarını da verdiğini belirtti.

Konuşmaların ardından üniversite ve bölüm birincisi öğrenciler, yaş kütüğüne plaket çakıp, diplomalarını aldı. Öğrenciler Sanatçı Nihal Karaca'nın verdiği konserle doyasıya eğlendi. Konserin ardından bölümlerinde dereceye giren öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edildi. Yine bölümlerinde birinci olan öğrencilere iş adamı Bilal Şahin, tarafından birer altın ve çeşitli hediyeler verildi. Tören sonunda 750 öğrenci mezuniyet sevincini sahneye çıkıp keplerini havaya atarak yaşadı.

Törene Vali Vekili Kemal Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber