Seyyar satıcılar, kayıkla kaçmaya çalıştı

Adana'da uygulamaya yapan zabıta ve polis ekiplerine tabancayla ateş açtığı öne sürülen kişinin de arasında olduğu 7 seyyar satıcı, Seyhan Baraj Gölü'nde motorlu kayıkla kaçmaya çalışırken yakalandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 18:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, Adana Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, polislerle birlikte Seyhan Baraj Gölü kenarındaki Adnan Menderes Bulvarı'nda seyyar satıcılara yönelik uygulama yaptı.

Uygulama sırasında bazı seyyar satıcıların tezgahlarına el konulması üzerine gerginlik yaşandı. Zabıta ve polis ekiplerine direnen seyyar satıcılar, yol kenarlarındaki çöp konteynerlerini devirerek ateşe verdi.

Bu sırada, seyyar satıcılardan biri yanındaki tabanca ile polislere ve zabıtaya doğru ateş açtı. Olayda yaralanan olmazken, ateş eden kişinin de arasında olduğu seyyar satıcılar ise Seyhan Baraj Gölü kıyısına kaçtı.

Seyyar satıcılar burada polislerin bulundukları yere ulaşamaması için ateş yaktılar. Bu sırada, olay yerine gelen polisler çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı.

Seyyar satıcıların kıyıdaki bir motorlu kayık ile kaçmaya çalıştığını fark eden polis ekipleri, Sualtı Grup Amirliği'ne ait bir tekne ile seyyar satıcıların kaçmaya çalıştığı kayığı takip etmeye başladı.

Adana Menderes Bulvarı mevkisinde kıyıya yanaşan kayıktaki 7 zanlı, yakalandı.

Öte yandan, olaylar sırasında yaralanan bazı zabıta ve polisler de 112 Acil Servis görevlilerince tedavi edildi.

Muhabir: Anıl Bağrık / Ali Güreli

Yayıncı: A. Fatih Tekcan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber