Başkan Altay çocuklara tatil tüyoları verdi

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaz tatiline çıkmaya hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 20:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sancak Zeki Altındağ İlköğretim Okulu 4/D sınıfı öğrencileriyle sohbet eden Başkan Altay, yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirme konusunda öğrencilere tüyolar verdi.

Öğrencilerin merak ettikleri konulardaki sorularına cevap veren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye çalışmaları hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Eğitim yılının sonuna gelindiğini ve okulların tatile gireceğini belirten Altay, öğrencilerden yaz tatilini iyi değerlendirmelerini istedi.

Öğrencileri Selçuklu Belediyesi yaz spor okullarına ve çocuk kütüphanelerine davet eden Başkan Altay, ?Yaz spor okullarımız 14 ayrı branşta sizlere tatili en güzel şekilde değerlendirmeniz için hizmet verecek. Yaz tatilinde dinlenirken aynı zamanda bolca kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Belediyemizin 7 ayrı merkezde hizmet veren kütüphaneleri yaz tatili boyunca sizlerin hizmetinde olacaktır. Ayrıca Şehrimi Tanıyorum projemizle içinde yaşadığınız şehri gezmenizi ve daha yakından tanıma fırsatını değerlendirmenizi istiyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber