Borç yüzünden canına kıymak istedi

Aydın'da, borçları nedeniyle bunalıma girdiği iddia edilen evli ve 1 çocuk babası 33 yaşındaki A.B.E.tüpü açarak intihar etmek istedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 08:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın'da, borçları nedeniyle bunalıma girdiği iddia edilen evli ve 1 çocuk babası 33 yaşındaki A.B.E. tüpü açarak intihar etmek istedi.

Olay, saat 18.30 sıralarında, Zafer Mahallesi 104 sokaktaki 8 numaralı apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. Kasaplık yapan, evli ve bir çocuk babası A.B.E. iddiaya göre bir süredir ödeyemediği borçlarından dolayı bunalıma girdi. Girdiği bunalımdan çıkmayı başaramayan A.B.E. eşi ile de tartıştı. Üç gün önce şiddetli tartışmanın ardından eşi evi terk etti. Evinde yalnız yaşamaya başlayan A.B.E., ısrar çabalarına rağmen eşinin de baba evinden dönmemesi üzerine akrabalarını telefonla arayıp, helallik istedi. Kendisini mutfağa kilitleyen A.B.E., burada tüpü açarak intihara teşebbüs etti. A.B.E.'nin telefona bakmaması üzerine şüphelenen akrabaları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri kapıyı açamayınca AKS 110 ekibi çağırıldı. Bu sırada Cinayet Büro Amirliği'nde görevli bir polis memuru balkonlardan 3'üncü kata tırmandı. Balkon kapısının camını kırarak içeri giren polis memuru, Ahmet Berat Ertuğrul'u yerde baygın yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Adnan Menderes Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan A.B.E.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber