Gürsel Tekin, kirve oldu

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Yenimahalle Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için düzenlediği sünnet kampanyasında bir çocuğun kirvesi oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 10:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yenimahalle Belediyesi, bu yıl da 500 minik çocuğu sünnet ettiriyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcısı Erhan Aras'ın da katıldığı sünnet kampanyasında 3 ile 10 yaş arası çocuklar, dört gün boyunca sünnet ediliyor. Sünnet operasyonlarının başladığı ilk gün, çocukları yalnız bırakmayan Tekin, etkinlikte bir çocuğun kirvesi oldu.

Belediye Başkanı Yaşar, "Zor durumda olan vatandaşlarımıza destek olarak erkek çocuklarını sünnet ettiriyoruz. Böylece hem aileler önemli bir masraftan kurtulacak hem de çocuklarımız güvenli ellerde sünnet olacak. Ayrıca çocuklarımızın eğitimlerini aksatmamak adına okulların yaz tatiline girmesinden sonra çocuklarımıza sürprizlerle dolu güzel bir sünnet şöleni hazırladık." dedi.

Sünnet şöleni ise 22 Haziran'da Serhat Mahallesi'nde gerçekleşecek. Çocuklara sürpriz hediyelerin dağıtılacağı ve palyaçoların gösteri yapacağı şenlikte Ünlü Sanatçı Oğuz Yılmaz da sahne alacak. Şölene Gürsel Tekin'i de davet eden Yaşar, sünnet edilen çocukların ailelerinin yanı sıra tüm Yenimahallelileri de davet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber