Odabaşı, İl Genel Meclisi'nde projelerini anlattı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankara İl Genel Meclisi'nde projelerini anlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 12:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Odabaşı, "Gölbaşı, hızla gelişim gösteren, geliştikçe, doğal güzellikleri, endemik değerleri, yöresel ürünleri daha fazla tanınıp hafızalara kazınan, gerek eğitim alanında, gerekse turizm alanında bir marka kent olan kıymetli bir ilçemizdir." dedi.

Gölbaşı'nın Başkent'in güneyinde saklı kalan bir cennet olduğunu belirten Odabaşı, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, değerlerimizi, doğru bir şekilde tanıtabilmek, Gölbaşı'nı kalkındırabilmek adına birçok çalışmaya imza attık." diye konuştu. Son yıllarda atılan dev adımlarla Gölbaşı'nın Ankara'nın parlayan yıldızı haline geldiğini söyleyen Başkan Odabaşı, "Hızla büyüyen bir Gölbaşı'nda yaşıyoruz. Gelinen noktada nüfusu hızla arttıkça, ihtiyaçları da aynı hızla büyüyen bir Gölbaşı var artık. Bu nedenle hızla büyüyen ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte araç parkımızı genişlettik. Park ve bahçe düzenlemelerine özen göstererek, Başkentin oksijen deposu olmaya devam ettik. 3 yılda 33 bin fidana can suyu vererek ?Daha Yeşil Bir Gölbaşı' emelimizi hayata geçirecek adımlar attık. Çok geniş bir mücavir alana sahip olan Gölbaşı'nı temizlikte de örnek şehir yapmak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Geleceğimizi emanet edeceğimiz nesillerimize, mutlu ve müreffeh bir Gölbaşı armağan etmeye çalışıyoruz." dedi.

Konuşmasının sonunda Ankara İl Genel Meclisi üyeleri, Başkan Odabaşı'nı tebrik ettiler. Başkan Odabaşı da İl Genel Meclisi üyelerini 22 Haziran'daki Gölbaşı Göller, Andezit Taşı ve Sevgi Çiçeği Şenliği'ne davet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber