Fenerbahçe'nin müdahillik talebi kabul edilmedi

Adnan Polat hakkında açılan davada, Fenerbahçe'nin "müdahillik" talebi reddedildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 13:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Adnan Polat hakkında açılan davada, Fenerbahçe'nin "müdahillik" talebi 'suçtan zarar görmedikleri' gerekçesiyle reddedildi.

ADNAN POLAT HAKİM KARŞISINDA

Eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, kayıp 1 milyon davası ile ilgili duruşmaya katılmak üzere İstanbul Adliyesi'ne geldi.

Adnan Polat, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Hakkında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Polat'ın ilk duruşması istanbul 40. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Polat, 'Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmakla' suçlanıyor.

Şike soruşturması kapsamında Galatasaray kulübünde aramalar yapılmış ve muhasebe kayıtlarında 1 milyon doların kaydına ulaşılamamıştı. Adnan Polat, tespit edilemeyen 1 milyon doların eski oyuncu Rigobert Song'a verildiğini iddia etmişti.

Savcılık, Polat'ın Kamerunlu futbolcu Rigobert Song'a ödendiği ileri sürülen 1 milyon doların hangi amaçla ve nereye harcanmış olduğunun ikna edici bir makbuz ve belgeyle tespit edilemediği gerekçesiyle dava açmıştı. Savcı Adnan Polat'ın hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak suçundan 7 yıla kadar hapsini istemişti.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, M.Bülent Tulun'un, Adnan Polat'a hitaben yazdığı mektup da yer aldı.

Bu arada Adnan Polat daha önce emniyete verdiği ifadesinde, söz konusu mektuptan haberi olmadığını bildirmiş ve mektubun içeriğinin gerçekleri yansıtmasının mümkün olmadığını belirtmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber