Başbakan Erdoğan: Terörün siyaseti şekillendirmesine asla müsaade etmeyeceğiz

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, "Terörün, terör örgütünün bu ülkede siyaseti şekillendirmesine, milli iradeye kast etmesine asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 14:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) olağan genel kuruluna katıldı. Burada konuşan Başbakan Erdoğan, terörün milli iradeye kast etmesine asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı. Erdoğan şöyle devam etti:

?Terörist cenazeleri morgdan kaçırılıyor, hükümet hedef alınıyor. Ama çözüm denince sırtlarını dönüyorlar. Aynı zamanda istismar siyasetiyle şebekelerle önyargı ve ön kabullerle mücadele ediyoruz. Biz bu meselenin çözümü için hiçbir zaman kapımızı kapatmadık. Kim gelirse, çözüm önerisi getirirse dikkatle dinler hassasiyetle üzerinde durur ve alacağımız alıp uygulamaya koyarız. İktidar, muhalefet gibi değil annelerin gözyaşını dindirmeye çalışan vicdan sahibi insanlar gibi olunmasını istedik, her zaman istiyoruz. Milli birlik ne demek, tüm milletin birlik içinde olması, kardeşliği, tüm halkımızın kardeşçe dayanışma içinde olması demek. Bu projeyi bir ihanet projesi olarak nitelemekten daha öte ne olabilir? İçini beğenmezseniz gelin beraber doldururuz. Siyasette rakiplerini hain olarak yaftalamak olmaz. Öğleden sonra anamuhalefet partisi liderini kabul edip görüşeceğiz. Biz her meselenin üzerinden geliriz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber