Şoförler Odası, korsan taşımacılıkla mücadele edecek

Ankara'nın Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Odası aldığı donanımlı denetleme ve bakım aracı ile korsan taşımacılıkla mücadele edecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 13:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denetleme aracı aynı zamanda yolda kalan araçlarında yardımına koşacak. Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Tarhan, hizmete aldıkları aracın ticari olan toplu taşıma, taksi ve servis araçlarını 06:00 ile 09:00 saatleri arasında denetleyeceğini söyledi. Tarhan, aldıkları denetim ve bakım aracının tam donanımlı olduğunu ve yolda kalan araçların kurtarılması için de kullanılacağını belirtti.

Vergisini veren, düzenli çalışan oda üyelerinin haklarını savunmak için böyle bir çalışma başlattıklarını vurgulayan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Tarhan, "İlçemizde, 60 tane midibüs ile işçi, memur, öğrencilerin toplu ulaşımını sağlayan 185 tane Servis, 80 tanede ticari taksi bulunmaktadır. Odamıza kaydı bulunmayan korsan çalışan araçların denetlemesini, yeni hizmet aracımızla yapacağız. Aynı zamanda bu araç tam donanımlı olarak yolda kalan odamız üyelerine ücretsiz hizmet verecek. Odamız üyesi olan kamyoncuya, dolmuşçuya, servisçiye, taksiciye tüm ticari araçlara hizmet verecek." diye konuştu.

Odalarına korsan insan ve eşya taşımacılığı yapıldığına ilişkin şikayetler geldiğini anlatan Tarhan, aldıkları denetim ve yol Araç Bakım aracının, korsanın önüne geçmesinin yanında yolda kalan üyelerinin imdadına yetişerek cemiyetlerinden yardım isteyen üyelerine 24 saat kesintisiz hizmet sunacağını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber