Didim'de minik eller kıyıları temizledi

Didim Belediyesi ve Didim Kent Konseyi iş birliğiyle Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Altınkum plajında kıyı temizliği gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 14:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Didim'de 5 Haziran Dünya Çevre günü etkinlikleri kapsamında Altınkum'un sol tarafından yer alan ve Engelliler Plajı olarak biline kısımda Kıyı temizliği yapıldı. Bugün

saat 10: 30'sa yapılan kıyı temizliğine vatandaşların yanı sıra Vilayetler Hizmet Birliği anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri de katıldı.

Yalı Caddesi üzerinde toplanan kalabalık grup ellerinde eldiven ve çöp poşetleriyle Engelliler Plajı olarak adlandırılan sahil kesiminde çevre temizliği gerçekleştirdi.

Kıyı Temizliğine Öğretmenleri nezdinde katılan Vilayetler Hizmet Birliği anaokulu öğrencileri istekli şekilde temizlik çalışmasına katılırken minik öğrenciler çevre temizliği için bulunduklarını söylerken, herkesin kıyıları temiz tutma çağrısında bulundu.

Etkinliğe katılan vatandaşlar ise temizliğin her zaman her yerde şart olduğunu dile getirerek başta tatilciler olmak üzere herkesi çevre duyarlılığına davet etti. Yaklaşık 1 saate yakın süren kıyı temizliği Altınkum Barış Parkı önünde sona erdi. Toplanan çöpler Barış Parkında getirilmesinin ardından çöpler belediye ekiplerince kaldırıldı. Minik öğrencileri ve vatandaşları Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı ve yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber