Hatice Avcı Koleji üçüncü menzunlarını verdi

Hakkari Özel Hatice Avcı Koleji bu yıl üçüncü mezunlarını verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 15:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel hatice Avcı Koloji mezuniyet törenine, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sena Yakut, Okul Müdürü Mehmet Ergin, veliler ve öğrenciler katıldı. Programa katılan velilere okul idaresi tarafından yemek ikram edildi. Yemek ikramının ardından okulda öğrenciler üzerinde büyük emekleri geçen öğretmenlere teşekkür plaketleri verildi. Daha sonra sahneye çıkan 24 öğrenciye mezuniyet belgesi ve plaketlerini veliler verdi.

Programa veli olarak katılan Hakkari Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sena Yakut, 2 gün sonra SBS sınavına girecek olan öğrencilere başarılar dilerken, kolojde mezun olan öğrencilere de bundan sonraki eğitim hayatında başarıyla sürdürmleri temennisinde bulundu.

Hatice Avcı Koleji Müdürü Mehmet Ergin ise 2006 yılında Hakkari'de eğitim öğretime başlayan Hatice Avcı Koleji'nin bugüne kadar bir çok başarıya imza attıklarını ifade etti. Ergin, "Bu yıl üçüncü mezunlarımızı vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında üstün başarılar diliyorum." dedi.

Hakkari Özel Hatice Avcı Koleji bahçesinde düzenlenen yemekli mezuniyet programına katılan veliler ve öğrenciler, mezuniyet belgelerini aldıktan sonra atılan havai fişekleri izleyerek sevinçlerini paylaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber