'Ciğerlerimizi yaktılar'

Almanya'da eşinin katlettiği Sema Subay, Ağrı'da toprağa verildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ALMANYA'nın başkenti Berlin'de eşi 33 yaşındaki Orhan Subay tarafından başı kesilerek öldürülen 6 çocuk annesi, 8 aylık hamile 31 yaşındaki Sema Subay'ın cenazesi, memleketi Ağrı'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Berlin'de inşaat işçiliği yapan Orhan Subay'ı, 14 yıllık eşi Sema Subay, Türkler'in yoğun olarak yaşadığı Kreuzberg Semti'nde, İranlı sevgilisi Leyla ile birlikte gördü. Ömer (13), Ercan (10), İsmail (9), Zelal (4), Zemzem (2.5) ve 11 aylık bebek annesi olan, 7'nci çocuklarına da 8 aylık hamile olan Sema Subay, 4 Haziran günü eşi Orhan Subay ile bu yüzden tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Orhan Subay, eşini bıçak zoruyla oturdukları apartmanın terasına çıkardı. Subay, herkesin gözü önünde tekbir getirdikten sonra, eşinin kafasını kesip aşağı attı. İranlı sevgilisi Leyla'dan da Dijar (11) ile Mercan (8) adlı 2 çocuğu bulunan Orhan Subay, dehşetin ardından polise teslim oldu.

Vahşet kurbanı Sema Subay'ın cenazesi, bugün İstanbul üzeri uçakla Ağrı'ya getirildi. Cenaze önce Ağrı'nın Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Daha sonra merkeze 7 kilometre uzaklıktaki Arslangazi Köyü camisinde kılınan öğle namazının ardından Sema Subay'ın cenazesi, aile mezarlığında ağıtlar ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Sema Subay'ın çocuklarının da Ağrı'ya geldiği ancak köye götürülmeyerek dedelerinin evinde tutulduğu belirtildi.

Cenaze töreni sırasında gözyaşları kurumayan Sema Subay'ın annesi Hatice Tokuş, kızının 8 aylık hamile olduğunu söyledi.

"CİĞERLERİMİZİ YAKTILAR"

Sema Subay'ın amcası Cesim Tokuş, yeğeninin daha önce de eşi ve İranlı sevgilisinden şiddet gördüğünü ileri sürdü. Cesim Tokuş, "Aslen Ağrılı olan Orhan metresinin çocuklarını eve getirip zorla yeğenime baktırıyordu. Bir dönem İranlı Leyla'dan ayrılmıştı. O zaman araları iyiydi. Kızımız bunları haketmedi. Çocukları öksüz kaldı. Sürekli şiddete maruz kalıyordu. Bu bir vahşettir. Böyle bir cinayet dünya da görülmemiş. Ciğerimizi yaktılar" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber