Başkan Ak'a iki ödül birden

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak Türk Dünyası Hizmet Ödülü ile Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Ödülü'ne layık görüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 10:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak yaptığı birçok çalışma ve hizmetlerle toplumun her kesiminden takdir görüyor. İpekyolu Medya Grubu'nun "Yılın Altın Adamları" başlığıyla bu yıl onuncusunu düzenlediği ödül töreninde Başkan Mustafa Ak, Türk Dünyası Hizmet Ödülü'ne layık görüldü. Devlet Resim Heykel Müzesi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Rusya, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Makedonya başta olmak üzere çok sayıda ülkeden konuklar ile siyaset, eğitim ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

İpekyolu Medya Grubu Başkanı Seyfullah Türksoy'un yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan gece, ödül töreniyle devam etti. Türk Dünyası'na yönelik verdiği desteklerle Türk Dünyası Hizmet Ödülü'ne layık görülen Başkan Mustafa Ak, ödülünü Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin

Tanrıverdi'den aldı. Başkan Ak yaptığı konuşmada kendisine bu ödülü takdim edenlere teşekkür ederek, "Bizim görevimiz gücümüzün yettiği,

erişebildiğimiz her alana hizmet taşımaktır. Türk Dünyası, bu alanların başında geliyor. Bütün kardeş toplulukları kucaklamaya, onlar için gerekli özeni göstermeye devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi de yaptığı konuşmada "Görülüyor ki Belediye Başkanlarımız yalnız kendi yerleşim yerlerine ve bölgelerine değil, Türkiye sınırlarını aşan yerlere de hizmetler götürüyor. Değerli kardeşim Mustafa Ak'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Birinci Dergisi Birincilik Ödülleri töreninde Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Ödülü'ne layık görüldü. Dedeman Otel'de düzenlenen ödül gecesine iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok seçkin isim katıldı. Gecede Birinci Dergisi'nin birinci yılında siyaset, medya, bürokrat ve turizm alanlarında anket sonucu belirlenen 10 kişiye birincilik ödülü verildi. Belediye Başkanı kategorisinde de yaptığı başarılı hizmetlerle Başkan Mustafa Ak ödüle layık görüldü. Başkan Ak' a ödülünü TÜSİAV (Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı) Başkanı Veli Sarıtoprak takdim etti.

Başkan Mustafa Ak burada yaptığı konuşmada Keçiören'in Ankara'nın en önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, "Bu ödüle bizi layık gördüğünüz için teşekkür ediyoruz. Ankara'nın en önemli değerlerinden bir tanesi de Keçiören'dir. Bizim de hem Ankara'nın hem Keçiören'in turizm destinasyonuyla ilgili çalışmalarımız var. Hem ulusal hem uluslararası alanda çalışmalar yapıyoruz. Ben bu açıdan bu ödülü önemli görüyor ve teşekkür ediyorum" dedi.

Ödül gecesinde En İyi Ankara Temsilcisi Ödülü'ne layık görülen Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'na da ödülü Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber