Eroin operasyonu nefes kesti

Bursa'da, Van'dan getirdikleri 23 kilo eroini satmak amacıyla İstanbul'a gitmeye çalışan 3 kişi, polisin nefes kesen operasyonu ile yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 15:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir istihbaratı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan 3 kişinin peşine düştü. Van'ın Başkale ilçesinden 2 araçla yola çıkan 3 kişiyi takibe alan polis, bin 600 kilometre boyunca izlediği zanlıları Bursa il sınırında durdurdu.

Polisin aracının önünü kestiği zanlılar, otomobilden inerek kaçmaya çalıştı. Polisin elinden kurtulan bir kişi, meyve bahçesine girdi. Polis kaçan zanlıyı ağaçların arasında yakaladı. Araçta yapılan aramalarda, 44 paket halindeki 23 kilogram eroin, aracın egzoz kısmında bulundu. Zanlıların, narkotik köpeğinden kurtulmak için paketleri kahve paketlerine sardıkları ortaya çıktı. Şahıslara bir aracın da eskortluk yaptığı belirlendi. Gözaltına alınan Cemal K. (32) ağabeyi Mehmet K. (34) ve kuzenleri Rıdvan K. (21), emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber