Vali Koçdemir, down sendromlu öğrencinin karne sevincini paylaştı

Eskişehir'de karne heyecanını öğrencilerle paylaşan Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, birinci sınıfı başarıyla bitiren öğrencilere karnelerini verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 16:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2011 - 2012 eğitim öğretim yılının son gününde öğrenciler bir yılın emeği karnelerine kavuştu. Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir de öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Eskişehir Milli Zafer İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne törenine katılan Koçdemir, öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Ardından okuma yazmayı bitiren 1/C sınıfındaki öğrencilere karnelerini veren Koçdemir, sınıfta bulunan down sendromlu bir öğrenciyle yakından ilgilendi. Koçdemir, 7 yaşındaki Artun Çalışkan ile bir süre sohbet etti. Bu sırada Vali Koçdemir'i yanaklarından öpen Çalışkan, sınıfta bulunan güldürdü. Çalışkan, fotoğraf çeken gazetecilere de, "Fotoğrafları flaşsız çekin gözümüz gidiyor." şeklinde yanıt verdi. Basın mensuplarından fotoğraf makinesini alan Çalışkan, Vali Koçdemir ve arkadaşlarının fotoğraflarını çekti.

Okulun yıl sonu etkinliklerine de katılan Vali Koçdemir, okulu birincilikle bitiren 8/B sınıfından Cemil Can Çetin'e plaket verdi. Gelecek yıl Eskişehir'in Kültür Başkenti olduğunu hatırlatan Vali Koçdemir, öğrencilere çok çalışıp kendilerine katkı sağlamalarını istedi. Koçdemir, "Önümüzde ki yıla iyi hazırlanın çünkü önümüzde ki yılda çifte başkentlik gibi bir unvanımız var. Bunun hakkını vermemiz lazım. Yine önümüzdeki yılda eğitim ve öğretimde Türkiye birincisi olmak gibi bir hedefimiz var. Ve bunu da anne, babalarınızla ve öğretmenlerinizle gerçekleştireceksiniz. En önemlisi sizler ile gerçekleştireceğiz. Attığımız her adımın içerisinde ki en büyük unsur sizlersiniz." diye konuşu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber