Balıkesir Milletvekili Öztaylan'dan Bandırma Belidiye Başkanı'na tepki

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, CHP'li Belediye Başkanı Sedat Pekel'i, okul bahçesinde festival adı altında dans gösterisi yaptırdığı için eleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, CHP'li Belediye Başkanı Sedat Pekel'i, okul bahçesinde festival adı altında dans gösterisi yaptırdığı için eleştirdi. Bandırma Öğretmenevi'nde düzenlediği basın toplantısı düzenleyen Öztaylan, 23. Uluslarası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali mahalle etkinlikleri kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen dans gösterisinin toplum ahlakına ters olduğunu söyledi.

Belediye yönetiminin Bandırma'yı dünyaya rezil ettiğini iddia eden Öztaylan, Belediye Başkanı Sedat Pekel'in bir önceki gün yaptığı basın açıklamasında danscı kızların ?Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dans diplomaları var.? şeklindeki açıklamasının da doğru olmadığını savundu. Öztaylan, ?Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde yapmış olduğu çalışmalarda bahse konu kızların dans diplomalarının bulunmadığını belirledik. Bakanlık vermediğine göre bu bayanlara danscı diplomalarını o zaman Belediye Başkanı Sedat Pekel vermiştir.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber