Adanalı firmalar, 130 ülkeden gelen bin 500 işadamı ile buluştu

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) organize ettiği Dünya Ticaret Köprüsü'nün bu seneki organizasyonu çerçevesinde, Adanalı işadamları, bin 470 girişimci ile bir araya gelip ikili görüşmeler yapma imkanı buldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) bünyesinde giden işadamları, inşaat, inşaat malzemeleri, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren 130 ülkenin firma yöneticileriyle görüşme şansına sahip oldu. AGİD Başkanı Ahmet Coşkun, ?Firmalarımız yeni ihracat kapıları aralarken aynı zamanda da ülke ekonomisine katkı koymanın mutluluğunu yaşıyorlar. Ufku geniş, ülkesini seven, Adana için ne yapabilirim düşüncesinde olan üyelerimiz dünyanın en ücra köşelerine bile satış yapıyorlar. TUSKON'un önderliğinde yapılan bu ticaret zirvelerine daha çok Adanalı firmanın katılımını bekliyoruz.? diye konuştu.

AGİD Başkan Vekili Seyfettin Alpat da, inşaat, inşaat malzemeleri, mobilya ve ev tekstili sektöründe bu kadar alıcı ve satıcının bir araya getirilmesinin kolay olmadığını söyledi.

Toplam 25 bin görüşmenin yapıldığı Dünya Ticaret Köprüsü kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerine; AÇS Çelik'ten Sabri Duyar, Mehmet Ata Fakılar, Coşanlar Mobilya'dan Ömer Kazım Coşanoğlu, Dalga Su'dan Gökhan Özcan ve Bünyamin Kaya, Dinamik Elektrik'ten Neslihan Tunçkaya, Durmaz Bims Yapı Elemanları'ndan Abdulkadir Durmaz, Erciyes İnşaat'tan Muammer Beluk, Koneks Boya'dan Celal Gündoğan, Millennium Ev Tekstili'nden Seyfettin Alpat, Hakan Ceyhan, Yıldırım Kardeşler Orman Ürünleri'nden İsmet Yıldırım, Gökçen Özen, Zahit Alimünyum'dan Gülüm Fatma Bindebir, Çağ Mobilya'dan Fırat Geçsel ve Seyhan Hazır Beton'dan Mustafa Özkan ile Açelya Çetin'in katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber