Erbaa'da develi kermes açılışı

Özel bir öğrenci yurdunun düzenlediği kermesin açılışına getirilen deveye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Saray Öğrenci Yurtları'nın düzenlediği kermese getirilen deve yoğun ilgi gördü. Cumhuriyet meydanında kurulan kermesin açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kermeste gösteri alan mehteran takımı ve kesilmek üzere getirilen deve yoğun ilgi gördü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa Erbaa Kaymakamı Erdal Çakır, Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrahim Gökçe ve vatandaşlar katıldı. Programa katılan protokol üyelerinin konuşmaları sırasında süslenmiş halde meydana getirilen deveyi gören vatandaşların dikkatleri deveye yönelince protokol üyeleri vatandaşların dikkatlerini çekmekte zorlandı. Deve ile çocuklarının fotoğrafını çekmek isteyen vatandaşlar objektiflere takıldı.

Kürsüde konuşma yapan Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, deveye ilginin çok olduğunu görünce Erbaa da deve görmek zor. Vatandaşar da haklı diyerek herkese tebessüm ettirdi.

Daha sonra kermes yapılan dua ile kurdelesi kesilerek açıldı. Protokol ve misafirlerin stantları gezdiği kermesin önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber