Hasip Kaplan: Madonna Erdoğan'ı Arena'da solladı

BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ?Partili cumhurbaşkanı olmalı? açıklamasını, ?Cumhurbaşkanı'nı camiden mi getirdiniz?? sözü ile yanıtladı.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 09:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaplan, ?Meclis Başkanı'nı nereden getirdiniz? AKP rozeti takmıyor muydu? Yani AKP rozetini çıkarıp smokin giyince tarafsız mı oldu? Fiilen AKP'liler. Yani ne değişti? Ha Gül ha Çiçek ha Erdoğan, aynı tas aynı hamam? dedi. Kaplan, Madonna'nın Başbakan Erdoğan'ı Arena'da salladığını, kendilerinin de Diyarbakır nevruzunda milyonları toplayacağını söyledi.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Kaplan, öğrencilerin karne alması nedeniyle kendisinin de

Ak Parti hükümetine 10. yıl karnesi verdiğini söyledi. Karneyi açıklayan Kaplan, ?AKP olarak hükümete 10. yıl karnesini veriyoruz. Sınıfta çakan tembel bir öğrenci üstelik de ustalık döneminde bu karneyi alıyor. Aslında 10 üzerinden not verdik, çok da cömert davrandık. İnsan hakları, işkence, kötü muamele, demokrasi, adalet, AB'ye üyelik, vergi adaleti buraya kadar 0. Hakkını yememek lazım ihale, talan, soygun, satma, kiralama, özelleştirme de, ekonomi konularında 10 üzeriden 10. Ayrımcılık konusunda 10 üzerinden 10, dış politikada 0, suni gündem yaratmada pekiyi, yıldızlı pekiyi. Yakında çok sıkıştığı bir anda Başbakan kendini mehdi ilan edebilir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber